Ki vigyáz ma rám?

Mindenki életében előállhat egy olyan élethelyzet, amikor ápoló szakember segítségére van szüksége, legyen az egy gyermek születése, vagy éppen szeretett hozzátartozónk időskori dememciája.

Nem biztos, hogy életünk lehetővé teszi, hogy a megjelenő élethelyzettel egyedül megbirkózzunk. Ilyenkor szükségünk lehet egy gyermek vagy éppen felnőtt szakápoló segítségére.

Mi hidat képezünk ebben a megváltozott szituációban Ön, mint segítséget kérő, és az ápoló szakemberek között.

A szeretett személy otthoni ápolása mind a gondozásra szorulónak, mind a Önnek egy megnyugtató érzés. Nem kell kiszakítani az időseket a megszokott környezetből.

A betegségben szenvedő hozzátartozó személyeknek mindig pozitív hatást jelent, ha az otthonában gyógyulhat, mert érzi, hogy a családnak még szüksége van rá.

A született gyermek nagy áldás a családban, azonban vannak olyan anyukák, akik a megváltozott helyzettel nem tudnak egyedül megbirkózni.

Szükségük lehet arra, hogy a napi teendőkben segítséget kérjen, aki hasznos tanácsokkal tudja ellátni, ugyanakkor még beszélgetni is tud a szakemberrel.

A megértő szó a szülés utáni depressziós állapotra is megoldást nyújthat, hiszen az anya nincs egész nap egyedül egy csecsemővel, aki tulajdonképpen csak alszik.

Azoknál a csecsemőknél, akik speciális nevelést igényelnek, mert hátrányosan helyzettel születtek
– mozgás szervi, látássérülés, hallássérülés, pszichikai, stb.
– az előbbiekben leírt szülés utáni depresszió fokozottabban jelentkezhet.

Szolgáltatásunk nem csak olyan esetekben kínál megoldást, amikor hosszú távra kell a gondozói kéz, hanem akkor is segítséget tudunk nyújtani, ha éppen egy órányi időtartamra keres megoldást.

A feladatot, amellyel Ön megbíz bennünket, nem csak egy munkának tekintjük.

Fontosnak tartjuk, hogy a szakdolgozóink a legjobb tudásukkal gondozzák Önt, vagy családtagját, az emberi méltóság megőrzése mellett.

Az általunk foglalkoztatott ápolók szakképzettsége és kompetenciája figyelemmel kísérhető.

Dolgozóinktól elvárás a folyamatos szakképzés, melyet mi magunk is nyomon követünk, hogy Önnek a jól felkészült szakemberek közül tudjunk segítséget nyújtani.

Ki vigyáz ma rá? felhívásra a válaszunk Mi vigyázunk Önre, vagy családtagjára, akár beteg, akár csak idős, vagy éppen csecsemő, kis gyerek.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen bennünket, elérhetőségeink bármelyikén!
Megtisztelő figyelmét köszönjünk!
Paál Margit  – László Tamás